/ DEZVOLTARE AFACERE / 11 Afaceri Pe Care Le Poti Incepe Fara Bani

11 Afaceri Pe Care Le Poti Incepe Fara Bani

11 Afaceri Pe Care Le Poti Incepe Fara Bani
11 Afaceri Pe Care Le Poti Incepe Fara Bani
admin on 16.11.2014 - 19:49 in DEZVOLTARE AFACERE, STARTUP, Uncategorized

11 Afaceri Pe Care Le Poti Incepe Fara Bani

 

Noi la ActiveIncome spunem ca venitul tau poate sa creasca doar in masura in care intentionezi sa il faci sa creasca.

Primul pas pentru a ne achita datoriile sau a construi o baza pentru economii sau venituri mai mari este de a intreprinde o activitate noua. Dacă aveți timp și dorinta, aici sunt 11 mici afaceri pe care oricine le poate începe fara prea multi bani sau chiar fara bani.

Este esenta activitatii ActiveIncome sa sustina dezvoltarea culturii antreprenoriale si activeaza prin programe de pregatire in ariile de sustinere a educatiei antreprenoriale. Indiferent de domeniul pe care il alegi, ActiveIncome sustine ca viata ta depinde de arta vanzarii. Pentru cei care doresc sa obtina succesul in ceea ce intreprind, sustinem ca acestia trebuie sa stapaneasca arta si stiinta influentei. Indiferent de ceea ce intreprinzi, viata ta depinde de arta vanzarii si arta vanzarii depinde de stiinta influentei.

ActiveIncome sustine cresterea veniturilor prin ceea ce intreprindem, mai mult decat reducerea cheltuielilor.

Propunerile de afaceri pe care le prezentam in continuare nu sunt neaparat cele care va vor face bogati, dar pot sa constituie o activitate colaterala sau principala, fara a necesita resurse la inceput de drum. Aceste activitati, realizate cu perseverenta, poti asigura in timp venituri considerabile.

Contabilitate

Contabilitatea este, probabil, una dintre cele mai solicitate servicii pentru care întreprinderile mici le cultivă cu liber-profesioniști part-time. Pentru a putea oferi servicii de contabilitate nu aveti nevoie de certificari complexe. Ca sa tineti contabilitatea unei societăți, cea mai mare parte  a acestei activitati este de introducere a datelor de rutină și plata facturilor. Daca nu aveti experienta in acest domeniu, puteti gasi un curs de formare gratuit sau invata online.

Serviciu de concierge

Dacă locuiesti într-o zonă prosperă, vei fi uimit de ceea ce unii oameni sunt vor să plătească pentru treburile pe care nu vor să le facă. De la cumpărături la curatatorie, rezervari de cazare si programari la doctor, puteți deveni un asistent personal pentru super-ocupat sau un super-boga

Începeți un blog

Este clar ca domeniul digital este lider in oportunitatile de dezvoltare de afaceri. Este usor de anticipat ca suntem numai la inceputul unei dezvoltari a acestui mediu. Dacă ai un domeniu in care poti sa exprimi pareri pertinente, poti sa dezvolti studii profesionale sau ai preocupari care sa iti permita sa aduci idei de valoare pentru cititori, atunci blogging-ul este un domeniu in care trebuie sa te pozitionezi pentru a oferi valoare celor din jur sau chair la nivel global.

Ceea ce trebuie sa luam in considerare este faptul ca aceasta activitate nu este chair simpla. Poti sa dezvolti continut in aceasta sfera pentru mai multe luni sau chair ani pana cand sa ajungi sa incasezi primii bani. Dar trebuie sa te informam ca odata ajuns sa funizezi continut de valoare, sa poti oferi valoare pentru piata ta si sa ai trafic, recompensele vor fi extrem de incurajatoare si satisfactiile pe masura.

Servicii speciale de baby care

Cei care au copii pot sa inteleaga cat de importante sunt serviciile de logistica pe care parintii trebuie sa le asigure pentru copii. In acest context, de la varste foarte fragede si pana la varste de adolescenta, copii au nevoie de suport pentru a se deplasa la diverse programe in afara sau in cadrul programului de invatamant.  Legat de serviciile de logistica, exista o cerere extrem de mare conexa cu aceste servicii pentru suport, ingrijire, deplasare si supraveghere. Numai daca ne gandim la serviciile de transport, dar si la cele de suport si supraveghere, aceasta cerere este permanenta si sustinuta.

Verificarea informatiilor și servicii de cercetare

Dupa cum sititi, fiecare publicatie importantă și multe website-uri verifica obsesiv și re-verifica fiecare fapt și sursa care sta la baza informatiilor furnizate. Oportunitatea rezida din faptul va foarte puțini angajeaza cercetatori inhouse pentru a face această sarcină critică. Este timpul sa va ganditi ca aceasta este o oportunitate de venituri suplimentare pentru cineva care are nevoie doar de un laptop și un telefon.

Managementul asociatiilor profesionale

Oamenii obișnuiți formeaza noi rețele profesionale, asociații comunitare, sau chiar grupuri de pasionați cu interese similare. Singura problemă este aceste grupari necesita muncă administrativă pentru a menține oamenii in contact si sa orgaizeze evenimentele necesare pentru preocuparile comune. Există site-uri care urmează să fie construite și actualizate, buletine informative care urmează a fi scrise, taxe care vor fi colectate, întâlniri și evenimente care urmează să fie programate, și liste de adrese pentru a menține. Crezi că ești bun pentru aceasta  sarcina? Prin crearea modele și protocoale ai putea începe cu ușurință administrarea mai multor grupuri și ai putea sa te specializezi pentru astfel de activitati administrative care se traduc in final in venituri stabile si in crestere.

Administrarea activelor

Indiferent de dimensiunea asociatiilor de proprietari, acesia au nevoie de oameni de încredere pentru administrarea serviciilor de mentenanta. Responsabilitățile pot varia, de la pur și simplu a lua apeluri de la chiriași pentru mentenanta si intretinere, sau servicii totale. Dacă vrei să mergi cu servicii complete, poti sa tegandesti la o specializare in administrarea mai multor proprietati pentru optimizarea serviciilor comune.

Antrenor personal sau specialist pentru activitati diverse

Ai avut o activitate sportiva sustinuta care ti-a permis sa devii specialist intr-o gama de sporturi? Esti un artist sau un muzician pasionat de anumite activitati muzicale? Poti sa incepi sa ai ore de antrenoriat sau clase de specializare in sport, arta, muzica sau alte activitati de praticare a activitatilor extraprofesionale. Petrecerea timpului liber intr-un cadru orgaizat pentru a forma alte a[titudini pentru copii, adolescenti sau adulti vor crea oportunitati sustinute pentru astfel de servicii de pregatire. Părinții sunt mereu în căutarea pentru activitățile de îmbogățire a aptitudinilor copiilor  si sunt fericiti sa să vă plătească pentru o zi sau programe recurente de formare pentru copii lor.

Consultant financiar si de taxe

In contextul in care educatia financiara necesita valente noi si sustinute pentru noua economie, dar si oportunitatea creata de un mediu financiar – bancar extrem de aglomerat, specializarea in consultanta financiara este un serviciu care va capata valente noi in mediul economic actual. Aceasta gama de servicii se adreseaza atat pentru companii mici si mijlocii, persoane fizice autorizate dar si pentru persoane fizice.

Design software

Specialistii sau pasionatii de programare si desing software au o mare oportuntate de a crea fluxuri de venituri suplimentare din servicii specializate. Avand in vedere tendintele de informatizare a activitatilor din toate domeniile de activitate, digitalizarea comunicarii si mediul de promovare legat de internet si mediul digital, oportunitatile pentru sevicii de dezvoltare software, administrare de aplicatii, servicii de suport tehnic pentru aplicatii software sunt in permanenta crestere. Consideram ca este domeniul cu cel mai mare potential de crestere.

Servicii social media

Nu ai nevoie de cunostinte de specialitate pentru a prelua cereri de admininstrare sau de creare de continut pentru site-urile de social media. Nu exista un domeniu mai dinamic si mai efervescent ca mediul online in care oamenii devin din ce in ce mai prezenti si iau decizii de marketing. Impactul pe care in are mediul online in decizia cumparatorilor atat din domeniul offline cat si online impune un suflu noi in bugetele alocate pentru eforturile de marketing si comerciale. Nu trebuie decat sa fim prezenti in acest domeniu si sa ne alocam timp pentru studiul oportunitatilor din acest domeniu.

Acestea sunt doar cateva idei care pot sa te ajute sa fructifici abilitatile si resursele de a genera venituri suplimentare. In continuare vom pregati o lista de afaceri pe care poti sa le incepi cu un buget foarte accesibil. Dupa cum vezi, nu banii sunt cei care creaza constrangeri pentru a limita veniturile noastre. Te asteptam cu ideile tale!

Pentru succesul tau,

Echipa ActiveIncome

www.activeincome.ro

0 POST COMMENT

Send Us A Message Here

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>