/ Contact

Customer Support

Contact Us

Customer Policy

ActiveIncome promoveaza antreprenoriatul si accesul la informatia de calitate cu privire la administrarea afacerilor si gasirea celor mai bune oportuntati de afaceri.

Noi nu credem in solutii magice care te fac bogat - doar în munca grea si inteligenta, adăugând valoare in serviciul clientilor tai. Programele noastre sunt menite să vă ajute să împărtășiți avantajele produselor si serviciilor voastre cu un public mai larg și de a face o diferență în lume, în timp ce asigurati cresterea afacerii voastre.

După cum se prevede prin lege, ActiveIncome nu poate garanta și nu da nici o garantie cu privire la capacitatea de a obține rezultate sau a câștiga bani cu ideile noastre, informațiile furnizate, instrumentele și strategiile oferite gratuit sau contra cost. In afara perioadei noastre de colaborare, rezultatele tale depind in intregime de efortul si performantata ta. De acord?

Suntem hotarati sa oferim un continut de calitate, instumente utile si strategii care sa te ajute sa incepi afacerea aleasa, sa masori performante, sa evaluezi oportunitati si sa alegi in cunostinta de cauza parteneri sau afaceri. Ne propunem sa garantam in viitorul apropiat doar satisfacție de 100% cu formarea noastră.

Cu toate acestea, nimic de pe aceasta pagina sau la oricare dintre website-urile noastre nu este o promisiune sau garantie de rezultate sau câștiguri viitoare. Orice număr, detaliu financiar sau exemplificare referita aici, sau pe oricare din site-urile noastre, sunt pur și simplu ilustrații ale unui concept sau o ilustrare și nu trebuie considerate exactă, reală sau ca o promisiune a rezultatelor potențiale sau de câștiguri.

Materialele si instrumentele prezentate sunt doar pentru scopuri educaționale sau de divertisment. Oricum, toate condițiile noastre, politicile de confidențialitate și disclaimere pentru toate programele și evenimentele noastre pot fi accesate prin intermediul paginii noastre. Noi credem că aceste discleimere sunt importante și le afisam pentru ca asa este onest si corect.

Va multumim pentru ca va adresati acestei platforme!