/ Uncategorized / Cum Devii CEO in Cea Mai Importanta Afacere a Ta – YOU Inc.

Cum Devii CEO in Cea Mai Importanta Afacere a Ta – YOU Inc.

YouMustLoveYourself
admin on 30.06.2014 - 22:24 in Uncategorized, YOU Inc.

Cum Devii CEO in Cea Mai Importanta Afacere a Ta – YOU Inc.

Branding-ul personal este inca un concept relativ nou, cu domeniu considerabil pentru cercetari suplimentare. Are inca spatiu de asteptare pentru a prinde in febra sa o parte a populatiei, care ramane in continuare in mare masura ignoranta. Dar creșterea concurenței și nevoia oamenilor de a iesi din mutime, de a se pozitiona fata de superiori si colegi, fata de clienti si parteneri de afaceri, va forta o abordare mai serioasa fata de branding-ul personal.

Cand ne referim la propria parsoana si propria afacere  de dezvoltare personala, este timpul sa ne ocupam cea mai importanta pozitie, aceea de director executiv. CEO din orice companie conduce compania. CEO conduce toate operațiunile critice, cum ar fi vanzari si marketing, cercetare și dezvoltare, management financiar, resurse umane, relatii publice, și așa mai departe.

Directorii executivi sunt în primul rând responsabili pentru stabilirea strategiei corporative și viziune. Ei decid ce produse vor intra în anumite piețe, cum se pozitioneaza pe aceste piete. Pe scurt, CEO-ul este în cele din urmă responsabil pentru succesul sau eșecul companiei.

Atunci cand preiei aceste responsabilitati, ai  in vedere urmatorele trasaturi:

1.  Trebuie sa asumi responsabilitatile pentru toate operațiunile critice. Pentru a ilustra: Departamentul Business Development are ca responsabilitate sa dezvolte relatii noi de afaceri. Departamentul comercial gestioneaza si dezvolta relatiile pe termen mediu si lung. Departamentul de marketing va gestiona comunicarea si dezvoltarea propunerii tale de valoare.

2. Asuma-ti responsabilitatea pentru luarea deciziilor dure. Nu este nici un dubiu aici. Abilitatea de luare a deciziilor are beneficii enorme pe termen lung. Acesta abilitate antreneaza mintea să cântărească opțiunile înainte de a vă angaja compania intr-o anumita acțiune.

3. Accepta consecințele deciziilor dure – cele bune și rele.

4. Asigura un nou nivel de responsabilitate personal pentru pozitionarea ta ca si “corporație”. De ce? Pentru că ai un “organ de conducere”, pentru care ai acum responsabilitatea finală: Consiliul Tau Personal de Administrație (de exemplu soț, familie, familia extinsă, parinti, etc ..).

În timp ce esti preocupat de realizarea unui nou obiectiv personal, fie ca este vorba de o noua pozitie in cariera ta, fie o noua afacere sau dezvoltarea celei existente la un nou nivel, noi suntem alaturi de tine sa te ajutam in calitatea ta de CEO al You Inc. Trebuie sa stii ca aceast drum nu este gratuit. Responsabilitatea angajamentului tau, puterea de concentrare asupra obiectivelor si modul in are performezi raman la latitudinea ta. Cea mai importanta dezvoltare pe care o poti face in plan personal este in responsabilitatea ta.

De multe ori ne gandim care sunt cele mai importante valori pe care trebuie sa le atingem in acest parcurs. In general, daca vrei sa urmezi calea cea usoara, poti, dar nu te vei bucura de lucrurile realmente valoroase. Adevaratele valori sunt greu de atins. De aceea, prea putini se incumenta sa porneasca in cautarea lor. Acum, ai luat responsabilitatea de a dezvolta aceste gradini minunate cu valorile vietii tale. Crezi ca este usor sa ingrijesti aceste gradini ? Nu, nu este usor. Insa, dupa ce iti desavarsesti opera, te bucuri de o frumusete rara. Dupa ce reusesti sa le dai forma dorita, ingrijirea lor nu mai este o sarcina atat de grea.

De exemplu, in gradina valorilor tale este extrem de important sa dezvolti relatii. In relatii ai nevoie de ingrediente deosebite:  timp, efort si imaginatie. Relatiile pe care le dezvoltam in viata sunt chintesenta existentei noastre. Trebuie sa le cultivam cat mai bine cu putinta. In momentele importante din viata ta, este important sa ai alaturi de tine persoanele de care ai nevoie. Vom descoperi pas cu pas in calatoria noastra ca barometrul unei vieti ideale sunt familia si relatiile cu semenii nostri. Ca CEO al You Inc. vei descopri multe comori ale lumii in care traiesti, insa daca nu gestionezi corespunzator relatiile cu cei din jur, vei pierde contactul cu unul dintre cele mai importante obiective.

Ca CEO al You Inc. ai obiective clare in toate ariile importante ale vietii tale. Motivul primordial pentru stabilirea unui obiectiv este faptul ca odata stabilit, te transforma intr-o alta persoana.

Acum este un moment bun sa pui pe hartie aceste obiective. Obiectivele scrise au relevanta si impact in realizarea planurilor tale.

Descarca acest articol pentru a relua cele mai importante elemente: Cum Sa Devii CEO la You Inc

Ai nevoie de o echipa cu experienta pentru a duce planurile tale la finalizare.  Iti dorim succes !

Pentru succesul tau,

Echipa ActiveIncome

www.activeincome.ro

0 POST COMMENT

Send Us A Message Here

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>