/ YOU Inc. / Intrebarile Tale Pentru Un Bilant Partial

Intrebarile Tale Pentru Un Bilant Partial

City Landscape NY
admin on 16.06.2014 - 22:03 in YOU Inc.

Intrebarile Tale Pentru Un Bilant Partial

Pentru ca ne aflam in mijlocul anului, chiar daca nu este neaparat un proces legat de acest moment, ne gandim sa adresam impreuna cateva intrebari importante.

Te-ai gandit cum este acest an pentru tine? Care este purul adevar despre cum ai reusit sa evoluezi in acest an? Care sunt rezultatele tale comparativ cu obiectivele pe care ti le-ai propus pentru acest an?

Te incurajez sa fii extrem de intransigent si sincer cu tine. Hai sa incerci sa raspunzi la aceste intrebari:

 . Faci mai multi bani?

. Petreci mai mult sau mai putin timp cu persoanele pe care le iubesti, cu familia si cu prietenii?

. Este averea ta neta in crestere sau in scadere?

. Calatoresti atat de mult cat iti doresti?

. Ai mai mult timp liber?

. Esti pe cale sa iti reduci datoriile sau chiar sa le rambursezi in totalitate?

. Reusesti sa cresti contul tau de venituri pentru pensie?

. Aloci suficienti bani pentru scoala copiilor?

. Nivelul tau de viata este infloritor sau in regres?

Anul acesta a fost foarte bun pentru o parte dintre noi, dar nu pentru toti. Acest moment este o oportunitate imensa sa reinitializezi toate eforturile tale si sa poti schimba traiectoria ta din acest an. In oricare moment, poti sa adopti prin forte proprii un plan de transformare.

In acest site de afaceri, vei gasi in continuare elemente are sa sprijine eforturile tale pentru a-ti regasi pasiunea, entuziasmul si a-ti regasi energia pentru atingerea celor mai indraznete obiective.

Trebuie doar sa regasesti atentia necesara pentru a-ti scrie obiectivele pe hartie. Odata ce le regasesti, poti sa incepti sa iti definesti propriul plan de realizare al acestora, pas cu pas.

Cu totii stim ca aceasta claritate asupra obiectivelor noastre constituie cel mai mare val de energie, este adevarata putere din viata noastra. Claritatea si focusul asupra obiectivelor noastre sunt mai importante decat inteligenta.

Pentru tot restul anului vei regasi energia necesara, prin simpla ta reasezare asupra propriilor obiective. Odata ce pui pe hartie obiectivele, te transformi intr-o alta persoana.

Cel mai simplu mod de a te regasi este sa recitesti in fiecare zi obiectivele. Sa iti planifici fiecare zi in avans si sa recitesti obiectivele sunt lucruri simple care iti ofera bucuriem scop si sens in fiecare zi.

Cum este acest an pentru tine? In mod real, onest, esti multumit de punctul in care ai ajuns?

Partea cea mai buna este in fata. Ce este mai rau este totdeauna in spate.

Urmareste planul tau pentru fiecare obiectiv. Fiecare obiectiv atins este un succes imtermediar, care te aduce mai aproape de o viata implinita. Esti pe drumul cel bun.  Raspunde la aceste intrebari chair acum si revizuiteste-ti obiectivele.

Ce faci in aceasta seara? Nu in ultimul rand, iti planifici ziua de maine!

Cum faci sa aplici imediat? Raspunde sincer la aceste intrebari: Intrebari Pentru Un Bilant Partial WORK

Pentru Succesul Tau,

Echipa ActiveIncome

 

0 POST COMMENT

Send Us A Message Here

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>