/ DEZVOLTARE AFACERE / Top Zece Industrii In Care Sa Incepi O Afacere

Top Zece Industrii In Care Sa Incepi O Afacere

Top Zece Industrii In Care Sa Incepi Afacerea Ta
admin on 15.11.2014 - 23:26 in DEZVOLTARE AFACERE, STARTUP, Uncategorized

Top Zece Industrii In Care Sa Incepi O Afacere

Startup – Esti pregatit sa incepi o afacere? Vrei sa iti pregatesti un alt nivel de impozitare decat cel pentru salariu?

ActiveIncome  – Daca esti activ si vrei sa ai venituri pe masura eforturilor tale, o alternativa este cea de a incepe propria afacere.

Echipa ActiveIncome a realizat un studiu de cercetare a pietei fortei de munca. Pe baza potentialului de crestere, a cererii sustinute si a estimerilor de crestere a nevoilor in anumite segmente de piata, echipa ActiveIncome a realizat urmatoarele estimari de crestere a industriilor din perioada 2015-2020. Estimarile se bazeaza pe potentialul de crestere ampla pentru antreprenorii care vor sa inceapa o afacere.

Potential de crestere pentru startup-uri

Servicii de consultanță

Serviciile de consultanta in management general, management tehnic si industrial sunt anticipate ca avand un potential de crestere in urmatorii ani. Specializarile in care inginerii sunt pregatiti in acesti ani, lucrand in companii de top mondial atat in tara cat si in strainatate vor constitui o experienta de baza pentru dezvoltarea serviciilor de consutanta extrem de bine platite. Media veniturilor in consultanta vor fi de 2-3 ori mai mari decat media altor servicii.

Cabinete medicale private

Numărul de cabinete de medici este de asteptat sa creasca la o rata foarte mare in urmatorii ani.  Proprietarii acestori noi forme de asigurare a serviciilor medicale vor securiza venituri mult mai mari decat in sistemul medical public si chiar privat de retea.

Design software

Proiectarea sistemelor informatice și serviciile conexe vor fi o industrie dominanta.  Specialiștii in calculatoare vor continua sa fie o clasa de forta de munca in continua crestere, cu un potential de venituri care va creste corespunzator.

 Fermieri in agricultura / producatori specializati

Fermele specializate in produse agricole cu accent pe produse proaspete sau sanatoase, fara o industrializare a tratamentului chimic si de industrializare vor continua sa se dezvolte sustinut in urmatorii ani. Specializarile pe anumite segmente care sa dezvolte branduri proprii vor avea in urmatorii ani cresteri cu un ritm sustinut.

Retail General

Sectorul comerțului cu amănuntul general, excluzand  supermarket-urilor, este de asteptat sa creasca in continuare, atat  in orasele cu populatie semnificativa, cat si in ariile fara populatie concentrata.  Potentialul de antreprenoriat prin preluarea unor francize sau a unor magazine white label este in continua crestere, ca urmare a dezvoltarii conceptului de proximitate si a serviciilor conexe care se dezvolta in acest tip de retail.

Restaurante full-service

Numărul total de restaurante full-service este asteptat sa creasta in continuare, cu un ritm de inlocuire mediu.

Servicii ocuparea forței de muncă

Industria de servicii de ocupare cuprinde agenții temporare și executive de personal.  Avand in vedere demersurile de externalizare a recrutării și funcției de selecție, se estimeaza rată crescută a cererii pentru aceste servicii. Ca urmare, acest sector este de asteptat sa creasca cu un ritm sustinut.

Servicii de mentenanta si curatenie

Nivelul serviciilor de mentenanta profesionale a fost extrem de putin dezvoltat in ultimii ani. Modalitatile de externalizare a acestor servicii si necesitatea cresterii calitatii acestor servicii va constitui un motor de crestere in urmatorii ani.

Servicii de sanatate la domiciliu 

Industria serviciilor de ingrijire la domiciliu a sanatatii este de așteptat să crească in urmatorii ani. Acest lucru este anticipat ca urmare a îmbătrânirii populației.

Servicii de intretinerea persoanelor in varsta si cu handicap

Servicii de intretinere a persoanelor in  vârstă și de îngrijire a persoanelor cu handicap este un alta industrie de îngrijire a sănătății, care este de asteptat sa creasca drastic.

Vom continua sa oferim detalii cu privire la cele mai importante domenii in care afacerile noi vor avea potential de crestere.

Problematica pe care ActiveIncome o acopera in serviciile oferite se refera in primul rand la suport specializat in domeniul dezvoltarii afacerilor si financiar. Urmareste in continuare materialele oferite de noi pentru a avea instrumente utile in sustinerea afacerii tale de la inceput.

Echipa ActiveIncome te invita sa revii cat mai des pe site-ul sau. Toata energia noastra ne dorim sa fie in serviciul tau. Speram sa iti fie de folos si sa te bucuri de valoarea lucrului bine facut.

 

Pentru succesul tau,

Echipa ActiveIncome

www.activeincome.ro

 

0 POST COMMENT

Send Us A Message Here

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>